Nieuws  
 

02 juni 2006 - Kaspersky Lab heeft met de lancering van haar nieuwe generatie security producten voor thuisgebruikers nu al gereageerd op de OneCare security oplossing van Microsoft. “Met deze reeks producten biedt Kaspersky complete, alles dekkende PC beveiliging”, aldus Martijn van Lom, sales manager van Kaspersky Lab Benelux.

Kaspersky Anti-Virus 6.0 en Kaspersky Internet Security 6.0 zijn vanaf nu overal in de winkels verkrijgbaar. De nieuwe producten bieden diverse voordelen op andere security producten, zoals systeemherstel en bescherming tegen spyware, phishing en rootkits. “Daarnaast is Kaspersky Anti-Virus al klaar voor de toekomst, omdat het momenteel een van de weinige producten is dat werkt op het 64bit platform. ” stelt Van Lom.

Met de nieuwe producten heeft Kaspersky Lab haar doelstelling bewerkstelligd om de meest complete beveiliging te bieden, die veel minder van de PC vraagt. Doordat het programma nu alleen nieuwe en gewijzigde bestanden scant heeft het veel minder invloed op de systeemprestaties van de PC.

Van Lom benadrukt ook dat de Kaspersky producten voor thuisgebruikers via het kanaal beschikbaar zullen blijven. “Net als bij OneCare bieden steeds meer producenten hun producten alleen nog maar via internet aan. Kaspersky kiest ervoor om haar producten voor iedereen toegankelijk te houden. Consumenten zullen Kaspersky Anti-Virus en Internet Security ook gewoon in de winkels kunnen kopen.”

Toch kiest Kaspersky ervoor om ook via andere manieren de consument te bedienen. Met haar nieuwe subscription service kunnen Internet Providors straks ook maandabonnementen van de Kaspersky Lab security oplossingen aan hun gebruikers bieden.

“We zijn erg trots op deze nieuwe producten” stelt van Lom. “PC gebruikers zijn hiermee optimaal beschermd tegen alle bestaande en toekomstige dreigingen op het internet. Vanuit ons kantoor in de Benelux zijn wij in staat om snel en direct in te springen op zeer lokale dreigingen. Door onze automatische uurlijkse updates kunnen gebruikers zorgeloos en van hun PC gebruik maken.” 

Plaats op:
Datum: 2 juni 2006
Gerelateerde artikelen  
23-05-2006 Nieuws Kaspersky Lab lanceert een nieuwe generatie security producten voor thuisgebruikers …
10-05-2006 Nieuws Kaspersky Lab Anti-Virus uitgeroepen tot beste anti-spyware en anti-worm oplossing …
22-09-2006 Nieuws Kaspersky introduceert Kaspersky Anti-Virus (KAV) 5.0 voor Clearswift MIMESweeper …
18-05-2006 Nieuws Kaspersky Lab kondigt de release aan van Kaspersky Anti-Virusģ 5.5 for MS ISA …
20-04-2010 Nieuws Kaspersky Anti-Virus 2010 scoort hoog in Virus Bulletin-tests
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.