Nieuws  
 

ON2IT B.V., specialist in managed IT-security, breidt uit naar België en Luxemburg. Het bedrijf gaat vanuit de nieuwe vestiging in Hasselt opereren onder de merknaam Sinus³. Sinus³ biedt Belgische en Luxemburgse middelgrote en grote bedrijven lokale ondersteuning.

Beveiliging is steeds belangrijker, ook met het oog op cloud computing. ON2IT en Sinus³ bieden IT-security-oplossingen en managed security- en auditdiensten aan middelgrote en grote bedrijven. Het bedrijf helpt klanten bij het inzichtelijk maken van risico's op het gebied van IT-beveiliging, beveiligen van de toegang tot het netwerk en applicaties en data en bij de optimalisatie van het bandbreedtegebruik. Om deze complete beveiligingsketen - van identificatie tot en met applicatieregulering en totaalbeveiliging - te ondersteunen, voert het bedrijf alleen de beste beveiligingsproducten van onder andere Palo Alto Networks, IBM Internet Security Systems, IBM Tivoli, EMC RSA en BigFix. ON2IT neemt klanten met zijn managed security-aanbod alle zorgen over security uit handen.

Naast ON2IT zijn drie andere Belgische investeerders betrokken bij Sinus³. Dit zijn Etienne Schreurs, eigenaar van Saga Consulting dat professionele diensten, co-sourcing en applicatieoutsourcing biedt, en Francy Lutgens, voormalig manager van Progress Software Europa en Internet Security Services Europa. De derde aandeelhouder is L. Walter Verheggen, voormalig Finance Director West-Europa bij Unisys en medeoprichter van Quasus.

"ON2IT is succesvol in Nederland en heeft ambities om binnen de Benelux verder te groeien", zegt Marcel van Eemeren, directeur-eigenaar van ON2IT. "In Nederland blijkt dat onze totaalaanpak voor netwerkbeveiliging klanten grote voordelen oplevert. Door eerst te identificeren wat zich afspeelt op een netwerk en vervolgens de juiste beveiligingsstappen te zetten, zorgen we voor efficiënte en kosteneffectieve security. We verwachten dan ook dat we ons Nederlandse succes in België en Luxemburg kunnen voortzetten."

 

Plaats op:
Datum: 25 maart 2010
Bron: ON2IT
Gerelateerde artikelen  
11-05-2011 Nieuws Wereld Natuur Fonds in zee met ON2IT
17-05-2011 Nieuws ON2IT benoemd tot Authorized Training Centre
28-09-2011 Nieuws ON2IT benoemd als IBM Premier Business Partner
19-04-2010 Nieuws ON2IT start samen met IBM campagne Save on Sercurity
21-11-2016 Nieuws SafeBreach kiest cybersecurityspecialist ON2IT als partner
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,88 seconden.