Nieuws  
 

Axis Communications, leverancier van netwerkvideoproducten, is sinds 1 februari jongstleden gehuisvest in een nieuw kantoor in het centrum van Rotterdam. De aanhoudende groei en noodzaak voor meer eigen faciliteiten waren de aanleiding voor Axis te verhuizen naar een nieuw kantoor.

"Dit kantoor zal Axis de komende jaren voorzien van een eigen trainings- en demonstratieruimte en zal voldoende kantoorruimte bieden om klanten en partners de service te verlenen die van ons wordt verwacht", aldus Edwin Beerentemfel, sales manager van Axis. "Door deze extra ruimte zijn wij in staat het aanbod klassikale trainingen binnen de Axis Communications Academy verder uit te breiden, zodat we de kennis over onze netwerkvideo-oplossingen bij partners kunnen waarborgen. Het is ons streven eind dit jaar certificeringen na de gevolgde trainingen af te geven. Daarnaast gaan wij online technische installatie trainingen aanbieden."

In het verleden werden de trainingen binnen de Axis Communications Academy op een externe locatie verzorgd en dat kan nu met een eigen trainingsruimte veel efficiënter. Het nieuwe kantoor beschikt ook over een nieuw ingerichte demonstratieruimte met alle faciliteiten om het hele portfolio te demonstreren aan partners en eindgebruikers. "We moedigen onze partners aan gebruik te maken van deze ruimte om hun klanten te overtuigen van alle voordelen van de Axis netwerkvideo oplossingen", aldus Edwin Beerentemfel.


Plaats op:
Datum: 25 februari 2010
Bron: Axis
Gerelateerde artikelen  
06-12-2018 Loopbaan Frederic Rocher Technical Trainer Benelux Axis Communications
16-05-2013 Nieuws Nieuwe trainingen bij Axis Academy
29-10-2010 Nieuws VisiOn ISP Goldpartner van Axis
08-11-2010 Nieuws Nieuwe trainingen Axis Communications' Academy
29-06-2009 Nieuws Partnership Chubb Varel Security en Axis Communications
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,76 seconden.