Nieuws  
 

PINS, een van de leidende hosting en managed services providers in de Benelux en Cloud Security expert AlertLogic hebben vandaag een partnerovereenkomst getekend. Met deze overeenkomst worden AlertLogic?s Cloud Based beveiligings- en IT Compliance producten toegevoegd aan het managed hosting en managed services portfolio van PINS.  Hiermee voldoet het PINS HyperGrid Cloud Computing platform aan de hoogste eisen op het gebied van Cloud Security. Met het Software-as-a-Service (SaaS) principe kunnen bedrijven snel en zonder hoge investeringen vooraf, de implementatie en oplevering van AlertLogic diensten realiseren.
 
Met de implementatie van de AlertLogic Cloud security oplossingen zet PINS een volgende stap in invulling van haar nieuwe strategie, met als doel om het bedrijfsleven in staat te stellen de productiviteit te verhogen met nieuwe bronnen van inkomsten en concrete kostenbesparingen door uitgekiende hosted-ICT oplossingen.
 
Met de toevoeging van de AlertLogic oplossingen geeft PINS gehoor aan de steeds belangrijker wordende security aspecten van hosting en cloud services. Naast de reguliere beveiliging op basis van bijvoorbeeld firewalls en tokens kunnen klanten van PINS nu gebruik maken van On Demand Intrusion Detection, Vulnerability Scanning en geavanceerde Log Management oplossingen. Deze voldoen aan de hoge eisen die opdrachtgevers, hun klanten en regulerende overheids- of financi?le instanties stellen aan de beveiliging van netwerken en webomgevingen. De aanvullende beveiliging van de gehoste omgevingen wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week actief gemonitored door de gecertificeerde specialisten van AlertLogic. Via een beveiligde web portal kunnen klanten toegang krijgen tot relevante informatie over de actuele status van de beveiliging van hun omgeving en management rapportages hiervan kunnen op eenvoudige wijze worden gegenereerd.
 
Jan Willem des Tombe, CEO van PINS: ?Wij werken al langere tijd samen met AlertLogic voor een aantal van onze belangrijkste relaties. Wij zijn onder de indruk van AlertLogic?s performance en de snelle ontwikkelingen die zij hebben gerealiseerd in hun productenaanbod.  Wij zijn blij dat we ons partnership nu geformaliseerd hebben. Wij zijn er van overtuigd dat de toegevoegde waarde van AlertLogic voor PINS zich in de nabije toekomst verder zal bewijzen. Wij nodigen organisaties van harte uit zich te laten informeren over wat voor hen de toegevoegde waarde is van deze sterke combinatie. ?
 
?Security issues zijn een steeds zwaardere belasting voor bedrijven en instellingen, waar ook ter wereld. Dit  partnership breidt ons bereik in Europa verder uit en biedt PINS klanten toegang tot een van de hoogst innovatieve beveiligings- en compliance-oplossingen die vandaag de dag beschikbaar zijn,? zegt Gray Hall, CEO Alert Logic.  ?Samen met PINS helpen wij bedrijven controle te krijgen ? en te houden - over hun netwerken, belangrijke compliance issues te tackelen en hen te beschermen tegen gevaarlijke netwerkbedreigingen.?
 
 

Plaats op:
Datum: 24 februari 2010
Bron: PINS
Gerelateerde artikelen  
02-03-2010 Nieuws Imperva en Qualys partners voor beveiliging webaplicaties
22-03-2011 Nieuws Skillteam reseller van Webroot cloud security-oplossingen
14-07-2010 Nieuws Hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor het MKB
19-04-2017 Nieuws Qualys biedt klanten continue security en compliance
19-09-2018 Nieuws LANCOM wordt geïntegreerde netwerk- en security-aanbieder
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,83 seconden.