Nieuws  

Berkel en Rodenrijs, 16 mei 2006 – WatchGuard Technologies maakt bekend dat zij onlangs SecureComm B.V. heeft aangesteld als distributeur voor haar security producten en oplossingen in Nederland. Voor SecureComm zal WatchGuard een belangrijk onderdeel en een grote aanwinst zijn binnen het portfolio van security oplossingen dat zij biedt aan haar resellers in Nederland.

“SecureComm was al langere tijd met succes actief als sub-distributeur van WatchGuard”, zegt Raymond Kreefft, directeur van SecureComm B.V.. “Deze directe aanstelling door WatchGuard is voor ons het bewijs dat de goede samenwerking met WatchGuard en onze resellers succesvol is en gewaardeerd wordt. WatchGuard is natuurlijk bekend van de opvallende rode kleur van hun producten, maar nog meer wordt WatchGuard geaccepteerd door resellers en eindgebruikers door hun hoge kwaliteit, optimale beveiligingsmogelijkheden en groot gebruiksgemak.”

“WatchGuard is een toonaangevende leverancier op het gebied van Unified Threat Management, ook wel UTM-oplossingen genoemd, en wij bieden met onze systemen een passend antwoord op de toenemende vraag naar geïntegreerde beveiligingsoplossingen”, zegt Marco Weeber, Area Sales Manager van WatchGuard Technologies. “SecureComm speelt voor ons een duidelijke rol als Value Add Distributor en beschikt over een goed getraind reseller netwerk door geheel Nederland. Resellers vinden bij SecureComm zowel gedegen technische kennis en ervaring met de WatchGuard oplossingen, als ook commerciële en marketing ondersteuning. SecureComm zal een belangrijke rol spelen in de verdere groei van WatchGuard in Nederland.”

Plaats op:
Datum: 16 mei 2006
Bron: SecureComm B.V.
Gerelateerde artikelen  
16-05-2006 Nieuws SecureComm distributeur voor WatchGuard in Nederland
03-08-2006 Nieuws SecureComm genomineerd voor ComputerPartner en CRN Awards
04-03-2013 Nieuws WatchGuard met nieuwe beveiliging voor draadloos netwerk
01-06-2006 Nieuws SafeBoot en SecureComm sluiten distributie overeenkomst
18-05-2006 Nieuws Microsoft en SecureComm organiseren Reseller Security Seminar
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.