Nieuws  
 

Norman ASA, innovator van proactieve beveiligingsoplossingen, maakt vandaag bekend dat zij een strategisch partnerschap is aangegaan met Lumension, leider in Endpoint Management en beveiligingsoplossingen. Lumension gaat daarbij de Norman producten promoten in de USA alsmede deze software integreren in haar eigen producten. Terwijl de Europese marktpositie van Norman benut zal gaan worden om Lumension als complementaire netwerkbeveiligings-oplossingen te promoten met behulp van de sterke support organisatie van Norman.

Binnen de strategische overeenkomst biedt Lumension Norman´s prijswinnende antivirus technologie inclusief de Norman SandBox®, Norman DNA matching en Norman Exploit Detection aan en integreert die technologie in haar Endpoint Management producten en beveiligingsoplossingen. Lumension gaat ook de Norman Endpoint Protection product suite aanbieden aan haar klanten wereldwijd. Met de combinatie van Lumension's beveiligingstechnologie met Norman's gepatenteerde antimalware engine, biedt Lumension een complete bescherming tegen de almaar groeiende internetdreigingen en e-crime.

"We hebben gekozen voor een samenwerking met Norman vanwege hun krachtige antimalware technologie die gebruik maakt van innovatieve gedragsanalyse zoals DNA Matching, SandBox en Exploit Detection. Met Norman's 25 jaar ervaring in de antivirus markt en bewezen technologie was het een logische keus hen toe te voegen aan onze Endpoint Suite om onze klanten een extra beveiligingslaag te kunnen geven. We kijken uit naar een langdurig en succesvol partnerschap met Norman" zegt Pat Clawson, Chairman en CEO van Lumension.

Norman SandBox® is een revolutionaire manier om nieuwe en onbekende malware te detecteren op een proactieve manier. De virtuele omgeving binnen de antivirus applicatie laat verdachte programma's hun gang gaan om de impact van het gedrag te bestuderen, zonder enig risico het netwerk te besmetten. Als een programma acties uitvoert die de SandBox als verdacht beschouwt, wordt het programma als kwaadaardig beschouwd. Norman DNA Matching is gebaseerd op en werkt samen met de Norman SandBox® en is een proactieve technologie en methode voor identificatie van het virale profiel van allerlei soorten kwaadaardige programma's. Samen met Norman Exploit Detection, technologie voor detectie van malware die kwetsbaarheden in veelgebruikte document types exploiteert, zorgt Norman's technologie voor een unieke, proactieve bescherming tegen nieuwe, niet ontdekte "Day-Zero" dreigingen.

"Lumension is een zeer gerespecteerd bedrijf in de Endpoint en software beveiligingsmarkt. We zijn verheugd dat een industrieleider als Lumension heeft gekozen voor de technologie van Norman om de best mogelijke beveiligingsoplossingen aan haar klanten aan te bieden. Dit strategisch partnerschap is een goede gelegenheid voor Norman om onze proactieve antivirus technologie als een wereldleidend beveiligingsproduct te laten zien" zegt Hans Mooren, Managing Director van Norman Data Defense Systems B.V.: "Door dit partnerschap voegt Norman een aantal zeer interessante Lumension producten toe aan haar portfolio. Norman Device Control voor het veilig gebruik van verwijderbare mediadragers zoals USB devices, Norman Application Control voor het afdwingen van een vertrouwde applicatieomgeving en Norman Patch & Remediation, een patch management oplossing voor heterogene netwerken."

Plaats op:
Datum: 30 november 2009
Bron: Norman
Gerelateerde artikelen  
21-12-2010 Nieuws Norman ontvangt de MKB/KMO/SMB Best Choice Award 2010
30-10-2009 Nieuws Norman heeft criteria gehaald voor Microsoft Windows 7
27-10-2009 Nieuws Norman lanceert Norman Security Suite 7.3 met Antispam
24-03-2010 Nieuws Norman lanceert Norman Security Suite PLUS
16-11-2010 Nieuws De politie gebruikt de Cyber Security Assistance van Norman
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,83 seconden.