Nieuws  
 

Panda Security, leverancier van beveiligingsoplossingen in de cloud, introduceert de volgende generatie van zijn cloud-gebaseerde anti-malware diensten voor het MKB: Panda Cloud Protection. Dit is een volledig gehoste, managed security service die door het resellerkanaal van Panda Security wordt verkocht en ondersteund en biedt bescherming voor endpoints en e-mail. De beveiligingsdienst maakt gebruik van Panda Security's scansysteem in de cloud, Collective Intelligence. Dit garandeert het MKB de snelste bescherming tegen de nieuwste en gevaarlijkste malware.

Cloud-gebaseerde bescherming voor het MKB
Een groot deel van de huidige beveiligingssoftware is te duur en moeilijk te beheren voor de meerderheid van het MKB. Panda Cloud Protection is een lichte managed security service die alle onderhoudstaken automatiseert. Als een gehoste dienst, optimaliseert Panda Cloud Protection het gebruik van resources en hoeft het MKB niet extra te investeren in de IT-infrastructuur. Het MKB maakt zo gebruik van een beveiligingsdienst die volledig geoutsourced is en wordt ondersteund door een Panda Security reseller. Dit laat gemakkelijke monitoring en beheer toe van de eigen bescherming, ongeacht plaats en tijd.

Bovendien is Panda Cloud Protection gelinkt aan dezelfde Collective Intelligence servers als Panda Cloud Antivirus. Hierdoor maken de MKB-bedrijven gebruik van de grote kennisdatabase die bijna in real-time malware in de cloud detecteert en blokkeert.

"De laatste 20 jaar heeft Panda Security de digitale informatie en identiteiten van zijn klanten succesvol beschermd door het ontwikkelen van enkele van de meest innovatieve beveiligingsoplossingen", zegt Juan Santana, CEO van Panda Security. "De introductie van Panda Cloud Protection vertegenwoordigt een evolutionaire stap in het bestrijden van cybercrime. De rest van de markt zal deze evolutie volgen. Panda's nieuwe en verbeterde beveiligingsdiensten gebruiken onze uitgebreide kennis van cloud computing om onze MKB-bedrijven te beschermen met voor hen zo weinig mogelijk inspanning en lage investeringen."

Collective Intelligence
Collective Intelligence, Panda Security's cloud-computing technologie maakt gebruik van de kennis verzameld in de community van miljoenen Panda-gebruikers over de hele wereld. Dit om proactieve malwarebescherming te bieden met een minimum impact op de bandbreedte van de computer. De Collective Intelligence servers detecteren automatisch, leggen verbanden en beantwoorden meer dan 50.000 nieuwe malware soorten per dag. Elk nieuw ontvangen bestand wordt automatisch binnen 6 minuten geclassificeerd, een proces waar andere antivirusproducten dagen over doen.

 
 

Plaats op:
Datum: 11 november 2009
Bron: Panda Security
Gerelateerde artikelen  
23-10-2009 Nieuws Panda Security 2010 compatibel met Windows 7
18-03-2010 Nieuws Panda wint de eerste ICSA Labs Certificering
21-06-2010 Nieuws Bta-versie Panda Global Protection 2011
08-07-2009 Nieuws Panda Security koopt drie franchise-vestigingen
21-07-2009 Nieuws Aanpassingen in detectie en desinfectie van malware
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.