Nieuws  

ADT Fire & Security heeft vandaag bekendgemaakt dat het twee nieuwe GS1 EPCglobal-publicaties ondersteunt, namelijk de Strategic Overview Guide en de Technical Implementation Guide. Beide zijn erop gericht retailers te helpen begrijpen hoe ze op EPC/RFID-gebaseerde antidiefstaloplossingen kunnen inzetten in hun winkels. GS1 EPCglobal-standaarden vormen een serie geïntegreerde, industriegestuurde specificaties. Deze zijn ontwikkeld om de identificatie van objecten, het verzamelen van gegevens en het delen van informatie tussen partners, overal in de voorraadketen, mogelijk te maken. ADT Fire & Security is medeoprichter van de standaardenorganisatie GS1 EPCglobal en leverde een actieve bijdrage aan de richtlijnen.

Gezien de uitdagingen van tegenwoordig, onderzoeken retailers slimmere, meer geïntegreerde technologieën, zoals een EAS-oplossing op basis van EPC/RFID. Deze oplossing is bedoeld om de voordelen van antidiefstaloplossingen te verenigen met ‘real-time actionable intelligence'. Naast dat een dergelijke oplossing retailers helpt diefstal te voorkomen, kan het hen tevens informeren over de aanwezige voorraden. Doordat duidelijker zichtbaar is wat er niet in voorraad is, kunnen retailers hun verkoopafdeling sneller en nauwkeuriger aanvullen.

"Met de geavanceerde technologieën profiteren retailers van een betere operationele effectiviteit - vooral op artikelniveau - en creëren ze een betere winkelbeleving voor de klant", aldus Drew Nathanson, Director Research Operations bij de VDC Research Group. "Dankzij de ontwikkeling, convergentie en exploitatie van technologieën en oplossingen in de winkelomgeving krijgen retailers de beschikking over een ongeëvenaarde en uitbreidbare zichtbaarheid en andere voordelen. Daarnaast zorgen ze voor een geavanceerder en robuuster platform waarop aanvullende capaciteiten kunnen worden gebaseerd."

Brand L. Elverston, directeur Asset Protection Systems and Analysis bij Walmart, formuleert het als volgt: "Door de voordelen van de EAS- en de EPC/RFID-technologie te combineren, realiseren we zichtbaarheid in de hele voorraadketen, gecombineerd met de mogelijkheid winkeldieven af te schrikken en de detectie van diefstal.

De Sensormatic EAS- en RFID-technologieën die ADT Fire & Security retailers biedt, helpen diefstal te voorkomen en tegelijkertijd de kwaliteit van gegevens op artikelniveau te verbeteren. Retailers zien in dat de dubbele functionaliteit van EAS en RFID zowel de veiligheid als de zichtbaarheid op artikelniveau aanpakt. De oplossing van ADT Fire & Security stelt retailers in staat een sequentiële, gelaagde technologische aanpak voor hun inzet te kiezen.

"Het uitgebreide assortiment van Sensormatic-bedrijfsoplossingen biedt retailers een grotere zichtbaarheid op artikelniveau, een betere operationele effectiviteit, hogere winst en meer klanttevredenheid", zegt John Smith, Vice President Retail EMEA. "De nieuwe EPCglobal-publicaties dragen bij aan de verdere uitbouw van deze werkwijze."

"De op RFID gebaseerde EAS-richtlijnen van GS1 EPCglobal die we vandaag uitgeven, vormen een nieuw model voor de manier waarop retailers derving kunnen bewaken en beheren," aldus Chris Adcock, president van EPCglobal Inc. "EPC/RFID is bedoeld om artikelen zichtbaarheid te geven, waardoor retailers in staat worden gesteld het aantal producten dat ze niet op voorraad hebben te verminderen, de koopervaring van kopers te verbeteren en de omzet te verhogen."

De documenten zijn gratis verkrijgbaar op: http://www.epcglobalinc.org/standards/implementation_guidelines/.

 

 

Plaats op:
Datum: 5 november 2009
Bron: ADT Fire and Security Nederland
Gerelateerde artikelen  
24-09-2008 Nieuws Award voor ADT
31-01-2011 Nieuws ADT demonstreert uitgebreide reeks oplossingen
18-07-2011 Nieuws 'Hergebruik beveiligingstags winst voor retailers'
18-07-2007 Nieuws ADT versterkt oplossingen voor dervingsmanagement
12-04-2006 Nieuws Checkpoint lanceert nieuwe reeks antidiefstal antennes
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,83 seconden.