Nieuws  
 

Ook dit jaar is XS4ALL weer te vinden op de vakbeurs InfoSecurity op 4 en 5 november in Utrecht. Op deze beurs bieden XS4ALL en andere bedrijven een compleet overzicht van de belangrijkste zaken rondom IT-beveiliging. XS4ALL zal als enige internetprovider aanwezig zijn. We nodigen u graag uit om onze stand te bezoeken.

Het thema van XS4ALL is dit jaar Veilig Telewerken, want thuiswerken doen we steeds vaker. Hoe regelt u ADSL-verbindingen voor uw medewerkers of filialen zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid van uw bedrijfsnetwerk? Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen. U bent van harte welkom voor een versnapering en een persoonlijk gesprek op de stand van XS4ALL (A118).

Infosecurity.nl, d toonaangevende vakbeurs op het gebied van IT Security in de Benelux, bestaat dit jaar tien jaar. Al een decennium lang biedt Infosecurity.nl een overzicht van de nieuwste beveiligingstechnieken, -producten en -diensten. Ruim 140 exposanten zorgen voor een breed expositieprogramma.

In het seminarprogramma komen onder andere de onderwerpen 'Cloud Computing', 'Hacking' en 'Sustainable Security in the next ten years' aan de orde. Infosecurity vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurzen Storage Expo (dataopslag en - beheer), LinuxWorld (Open Source) en het Tooling Event (IT Beheer). Met n bezoek kunt u bij vier vakbeurzen terecht!

Bron: Alle Persberichten

Plaats op:
Datum: 22 oktober 2009
Bron: XS4ALL
Gerelateerde artikelen  
03-11-2010 Nieuws Jaarbeurs Utrecht in teken van informatiebeveiliging
13-10-2007 Nieuws Stormloop op seminars Infosecurity.nl 2007
04-09-2017 Nieuws Digital Driven Transformation centrale thema van Infosecurity
21-05-2007 Nieuws Vakbeurs Infosecurity.nl voorgedragen voor prijs
03-07-2006 Nieuws Security Officer XS4ALL verkozen in bestuur internationaal veiligheidsorgaan …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,11 seconden.