Nieuws  

ADT Fire & Security, de grootste leverancier van elektronische beveiliging- en brandbeveiligingsoplossingen in Europa, introduceert de Sensormatic AMC 7000-oplossing voor het Sensormatic Ultra●Exit-portfolio. Het systeem helpt winkeliers om tassen te detecteren die zijn geprepareerd met aluminiumfolie. Dergelijke geprepareerde tassen en kledingstukken worden vaak gebruikt om artikelbeveiligingssystemen te omzeilen. Deze oplossing detecteert bij de in- en uitgang van de winkel de zogenaamde 'rooftassen' die zijn geprepareerd met aluminiumfolie en biedt winkeliers extra beveiliging door winkeldieven te identificeren voordat ze kunnen toeslaan.

Deze oplossing, aangedreven door de AMS-9050-controller, is eenvoudig te installeren en kan naadloos worden geïntegreerd met de Sensormatic Ultra●Exit-poortjes voor een uitstekende detectiedekking (tot twee meter breed). Voor het detecteren van geprepareerde tassen met de Sensormatic AMC 7000-oplossing, hoeft de winkelier geen extra antennes te installeren. En ook de lay-out van de poortjes hoeft niet te worden aangepast. Op deze manier wordt optimaal gebruik gemaakt van het beschikbare winkelvloeroppervlak om de klant meer winkelplezier te bieden, terwijl de effectieve oplossing tegelijkertijd de winstgevendheid beschermd.

"Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tassen en zelfs kledingstukken welke met folie geprepareerd worden", aldus een woordvoerder van Grupo Cortefiel, een toonaangevend modeconcern met 1.566 winkels in 60 landen. "Dankzij het Sensormatic-systeem van ADT Fire & Security kunnen we dit soort diefstallen detecteren en zodoende de winstgevendheid van onze winkels verbeteren. Ons doel is om winkeldieven een stap voor te blijven door systemen als de Sensormatic AMC 7000-oplossing op onze Ultra●Exit-poortjes te implementeren en onze producten zodoende tegen diefstal te beveiligen."

De Sensormatic-oplossing voor het detecteren van de met folie geprepareerde tassen kan veelgebruikte metalen voorwerpen zoals winkelwagentjes, sleutels, mobiele telefoons en goederen met metalen verpakkingen filteren. De winkeliers kunnen kiezen uit verschillende alarmeringsmethodes, waaronder een extern, een zwaailicht of het standaard Ultra●Exit-alarm. Laatstgenoemde geeft een specifieke waarschuwingstoon wanneer er metaal wordt gedetecteerd. Winkeliers kunnen hun alarmeringsmethode aanpassen door het alarm aan een bepaald apparaat toe te kennen, zoals een mobiele telefoon, een PDA of een pager. De AMC 7000 is compatibel met de Sensormatic SmartEAS®-oplossing en kan communiceren met de Local Device Manager (LDM). Dit betekent dat winkeliers gedetailleerde rapporten met gegevens over de winkel kunnen genereren, op basis waarvan trends, uitdagingen met betrekking tot de voorraad én dervingsproblemen kunnen worden vastgesteld.

"Winkeldieven blijven hun tactiek verfijnen. Het is daarom belangrijk om tools te ontwikkelen die winkeliers extra veiligheid en tegelijkertijd optimale flexibiliteit bieden", aldus John Smith, Vicepresident Retail Continental Europe van ADT Fire & Security. "De Sensormatic AMC 7000-oplossing voor het detecteren van de met folie geprepareerde tassen is een geïntegreerde methode die winkeliers een uniek voordeel biedt in de strijd tegen diefstal door winkeldieven al bij het betreden van de winkel te identificeren."

 

Plaats op:
Datum: 21 oktober 2009
Bron: ADT Fire and Security Nederland
Gerelateerde artikelen  
13-01-2010 Nieuws Rechterlijk vonnis verbiedt ZhenTai antidiefstallabels te maken of verkopen …
16-04-2009 Nieuws ADT helpt bij beveiliging detailhandel
03-11-2008 Nieuws Platform Detailhandel wil verbod op ‘diefstalgereedschap'
24-09-2008 Nieuws Award voor ADT
05-11-2009 Nieuws ADT Fire & Security ondersteunt GS1 EPCglobal-richtlijnen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,88 seconden.