Nieuws  
 

Koninklijke Boon Edam Group Holding B.V., wereldwijd marktleider in ingangstechnieken, heeft een distributie-overeenkomst getekend met Alluser Industries, een Italiaanse fabrikant van beveiligingssluizen. Deze overeenkomst omvat de verkoop en installatie, alsmede het verlenen van service & onderhoud op de Alluser Industrie range van beveiligingssluizen.

De veelzijdige beveiligingssluizen van Alluser zijn per heden beschikbaar voor de Nederlandse markt. De producten zijn een uitstekende aanvulling op het assortiment van beveiligingsdeuren en -sluizen in de Security Access productgroep van Boon Edam.

Succesvol geïntroduceerd op Safety & Security 2009
De Safety & Securitybeurs, die gehouden werd van 21 t/m 23 april in de RAI Amsterdam, is aangegrepen als introductieplatform om enkele beveiligingssluizen aan bestaande en nieuwe relaties te laten zien. De vele positieve reacties hierop hebben ertoe geleid, dat inmiddels de complete HPJ/FPJ range door Boon Edam gevoerd kan worden. Sinds de introductie van de HPJ/FPJ beveiligingssluizen in Nederland zijn reeds 21 units verkocht, waaronder een groot project met 9 stuks.

Modulair sluisconcept
De HPJ/FPJ Beveiligingssluis is een modulair sluisconcept met een omvangrijke reeks van mogelijke deuropstellingen. Dit concept maakt het mogelijk om toegangscontrolesystemen te integreren, waardoor van iedere deur eenvoudig een beveiligingssluis te maken is. De sluizen hebben een transparante uitstraling en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt, zodat ze moeiteloos integreren met de omgeving.

Gepatenteerd ultrasoon beveiligingssysteem
Een gepatenteerd ultrasoon beveiligingssysteem voorkomt gelijktijdige doorgang van twee of meer personen, omdat zij door een ultrasoon sensor gescand worden als zij in de sluis stappen. Indien er zich meerdere personen in de sluis bevinden, zal een alarmsignaal de gebruikers kenbaar maken dat de toegang wordt ontzegd.

Ideaal voor ombouwsituaties
HPJ beveiligingssluizen zijn ideaal voor gebruik op locaties waar een reeds bestaande entree omgebouwd moet worden tot een beveiligde toegang. Het product is bij uitstek geschikt in combinatie met brandwerende constructies. De HPJ Beveiligingssluis kan eenvoudig tegen een reeds aanwezige brandwerende deur geplaatst worden, waardoor extra investeringen in brandwerende omkastingen achterwege kunnen blijven. Een ander groot voordeel van de HPJ is, dat er nagenoeg geen bouwkundige aanpassingen hoeven te worden gedaan ten behoeve van de installatie. HPJ Beveiligingssluizen zijn daarom geschikt voor toepassing in vrijwel ieder gebouw.

Assortimentsverbreding
Deze assortimentsverbreding past binnen de strategie van Boon Edam en Alluser Industrie om de positie in de wereldwijde markt van securityproducten te verstevigen. Lourens Beijer, Directeur Business Development van Boon Edam, zegt hierover "Wij zien het combineren van de innovatieve beveiligingsproducten van Alluser Industrie met de gevestigde marktpositie en het customer service imago van Boon Edam, als uitstekende basis om nog betere oplossingen voor onze klanten te realiseren en daarnaast nieuwe afzetmogelijkheden voor beide bedrijven te creëren".

Plaats op:
Datum: 5 oktober 2009
Gerelateerde artikelen  
02-09-2009 Nieuws Van der Hoeven brengt werkbezoek aan Boon Edam
01-03-2007 Nieuws Boon ontwikkelt sluis met biometrische beveiliging
18-09-2018 Nieuws Boon Edam introduceert Circlelock Combi High Security sluis
23-03-2018 Nieuws Moskou kiest voor Boon Edam
17-01-2019 Nieuws Boon Edam & Schindler koppelen beveiligingssluis aan liftbesturing
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.