Nieuws  

Niscayah is de komende 5 jaar verantwoordelijk voor de technische beveiligingsoplossingen van de RDW. Niscayah en RDW hebben een overeenkomst ondertekend na een uitgebreide aanbestedingsprocedure.

Met 23 verschillende locaties met ieder een eigen beveiligingsbehoefte had de RDW te maken met een versnippering van beveiligingssystemen. Om een optimaal beveiligingsniveau te creëren zorgt Niscayah de komende jaren voor het aanpassen en vervangen van de bestaande systemen. Door het juist inzetten van techniek zorgt Niscayah voor het optimaliseren van het beveiligingsniveau en kan personeel efficiënter worden ingezet. Daarnaast worden alle systemen gekoppeld binnen één Security Management Systeem, van waaruit de verschillende beveiligingssystemen kunnen worden bediend.

Niscayah neemt het service en onderhoud van de bestaande beveiligingssystemen en brandmeldinstallaties tevens voor haar rekening. De aanbesteding was opgesplitst in 4 percelen, waarvan de technische beveiliging op het gebied van bouwkundige en elektronische maatregelen er één was. De RDW heeft aan de hand van de aanbestedingscriteria niet alleen voor Niscayah gekozen vanwege de combinatie van implementatie en service en onderhoud, maar ook omdat zij in hun oplossingen rekening houden met mogelijke toekomstige ontwikkelingen.

Plaats op:
Datum: 7 augustus 2009
Bron: Niscayah B.V.
Gerelateerde artikelen  
22-03-2012 Achtergrondartikelen 'Investeren in veiligheid verdient zich altijd terug'
05-03-2008 Nieuws Securitas Systems heet straks 'Niscayah'
06-04-2011 Nieuws VisiOn ISP verwerft opdracht UMC Utrecht
28-02-2019 Nieuws Schiphol kiest voor Heras
15-10-2010 Nieuws VisiOn - Integrated Security Projects
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.