Nieuws  
 

Tien jaar geleden moest het acroniem 'S= aaS' nog uitgevonden worden. MessageLabs zou het eerste bedrijf in de geschiedenis zijn om op deze manier de strijd tegen malware aan te gaan. Pioneer MessageLabs viert, nu deel van Symantec's Software-as-a-Service (Saas) Group, de 10de verjaardag van deze succesvolle techniek in het beschermen van bedrijven. En dit terwijl online bedreigingen zich steeds verder blijven ontwikkelen en er andere inhoudelijke uitdagingen zijn.

Rijk aan 10 jaar ervaring, bouwt Symantec verder aan zijn leiderspositie do= or de volgende en vernieuwde generatie SaaS voor te stellen. Wereldwijd genieten al grote en kleine gebruikers van de hybride mogelijkheden. Van de meer dan 21.000 SaaS gebruikers, in meer dan 99 landen, gebruikt 42% minstens vier SaaS toepassingen uit het brede MessageLabs' productaanbod. Een cijfer dat blijft stijgen, omdat gebruikers beseffen welke voordelen een geïntergreerde aanpak van cloud services biedt.

Symantec's leiderschap in SaaS blijft volgens analysten onaangetast. Dit komt door het marktaandeel en de overtuigende werking van de producten. Een van de sleutels tot dit succes is het leveren van een perfecte klantenservice en de garantie op een uitmuntende kwaliteit via Service Level Agreements(SLAs) doorheen het productgamma. De MessageLabs Anti-Virus service is de enige service die de klanten met een SLA garantie van 100% beschermt, tegen alle bekende en onbekende virussen. Ondanks de vele aanvallen en hoge volumes van nieuwe virussen, geldt deze garantie al sinds verscheidene jaren.

James Palmer, VP van SaaS Strategy bij Symantec, staat u graag te woord om te spreken over hoe de SaaS markt zich ontwikkelt heeft, wat de volgende 10 jaar te verwachten valt en hoe het aandeel van SaaS toepassingen zal groeien tot 15% van Symantec's omzet gedurende de komende vijf jaar.

Plaats op:
Datum: 20 juli 2009
Gerelateerde artikelen  
09-04-2019 Nieuws F5 introduceert cloud services in AWS voor betere security van apps
27-09-2010 Nieuws Webroot opent Benelux-kantoor
18-05-2017 Nieuws ZyLAB lanceert ZyLAB ONE eDiscovery
03-11-2009 Nieuws Recessie heeft weinig impact op inzet cloud computing
29-06-2010 Nieuws McAfee met nieuwe webbeveiliging vanuit de cloud
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.