Nieuws  
 

Chubb Varel, Ajax-Chubb en Chubb Security België hebben aangekondigd een nieuwe Benelux organisatie te vormen waarbij de bedrijfsactiviteiten gecombineerd worden om zo optimaal gebruik te maken van de bedrijfssynergie. Hierdoor ontstaat een nieuwe, sterkere Benelux organisatie waarmee het bedrijf is opgewassen tegen de huidige economische uitdagingen.

Deze nieuw ontstane organisatie zal kostenbesparingen realiseren terwijl een breder pallet aan geïntegreerde brand- en veiligheidsproducten en -diensten aan haar klanten in de Benelux wordt aangeboden. De drie ondernemingen maken allen deel uit van UTC Fire & Security, een onderdeel van United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

Ter ondersteuning van de lokale vestigingen in de Benelux zal een Shared Service Center in Amsterdam worden gevestigd om back-office activiteiten en administratieve functies te combineren en te optimaliseren.

Philippe Mauguy, President van UTC Fire & Security Continental Europe: "Ons doel is de best mogelijke service te bieden aan onze klanten vanuit ons netwerk dat geïntegreerde diensten levert. Door een Shared Service Center op te zetten kan er efficiënter gewerkt worden en kunnen we onze vestigingen nog beter ondersteunen. Hierdoor zijn tevens kostenbesparingen te realiseren. De start van de integratie is gepland voor de tweede helft van het jaar. Overleg met werknemersvertegenwoordigers (OR en vakbonden) is reeds gestart".

Chubb Varel biedt elektronische beveiliging en brandbeveiligingsoplossingen voor particulieren, het bedrijfsleven en de overheid in Nederland. Ajax Chubb is specialist op het gebied van brandpreventie, detectie en bestrijding van brand in Nederland en België, en tevens marktleider op het gebied van het brandblusmiddelen segment in Nederland. Chubb Security België ontwerpt, installeert, onderhoudt en controleert elektronische beveiligingssystemen

Bron: persbericht

Plaats op:
Datum: 22 juni 2009
Gerelateerde artikelen  
21-01-2010 Nieuws Nieuwe Columnist BeveiligingsWereld.nl
18-06-2009 Nieuws Beveiligingsbeelden ondernemers ook 'van de straat'
19-02-2010 Nieuws NMa staat overname in beveiligingssector toe
20-10-2008 Nieuws nieuw: Chubb Varel Security
23-06-2009 Nieuws Explosieve stijging winkeldiefstallen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.