Nieuws  

Inbraakgevoelige items toegankelijk uitstallen én beveiligen met de nieuwe Sensormatic® Safers. ADT Fire & Security heeft vandaag een omvangrijke nieuwe lijn van Sensormatic safers met Electronic Article Surveillance (EAS) gelanceerd. Deze oplossing, ook bekend onder de naam ‘keepers', helpt detaillisten bij de beveiliging van inbraakgevoelige producten, zoals batterijen, scheermesjes,parfums, dvd's, inktpatronen, gezond- en schoonheidsproducten. Om diefstal te voorkomen houden detaillisten dit soort producten nu dikwijls achter de toonbank of in afgesloten kasten die, zonder medewerking van het personeel,voor klanten niet toegankelijk zijn. Met Sensormatic safers kunnen detaillisten deze artikelen echter vrij aan klanten aanbieden. Een gebruiksvriendelijkere uitstalling van de artikelen zorgt ervoor dat de klant plezieriger winkelt, wat cruciaal is voor de winst van detaillisten. De Sensormatic Safers van ADT Fire en Security zijn per direct verkrijgbaar.

Sensormatic safersbieden detaillisten dubbele bescherming: de safer vergrendelt het product in een veilige behuizing, waardoor men niet bij de inhoud kan komen. Verder bevat elke Sensormatic safer een EAS-element dat het alarm van Sensormatic detectiesystemen laat afgaan, mocht iemand de winkel met een safer-beveiligd product verlaten.

Recent onderzoek bevestigt de winst die safers opleveren. Dit kwam naar voren in een studie die in oktober 2008 door Impact Workshop onder leiding van Loss Prevention Research Council (LPRC) werd uitgevoerd, waarbij meer dan 70 leidinggevenden van toonaangevende detaillisten en beveiligingsbedrijven waren betrokken.

"Uit dit zeer recente brancheonderzoeksproject bleek dat safers/keepers in belangrijke mate bijdragen aan vergroting van de omzet en beperking van verliezen," aldus Dr.Read Hayes, directeur van LPRC. "Uit interviews met klanten kwam bovendien naar voren dat het winkelend publiek zich niet bewust is van de safers/keepers of er zelfs de voorkeur aan geeft, omdat ze anders eerst een verkoper moeten vragen voordat ze het product kunnen verkrijgen. Het onderzoek liet verder zien dat safers/keepers een positief rendement op investering bieden voor productbescherming op scheermesjes."

Detaillisten kunnen hierdoor scherper concurreren en hun winstmarge vergroten. De lijn van safers van Sensormatic vormt een aanvulling op het al brede aanbod aan systemen die winkelen voor de klant plezieriger maken en die diefstal verder tegengaan.      

"Detaillisten die zich beschermen tegen omzetderving als gevolg van diefstal van populaire artikelen, zoeken naar een effectieve oplossing om de winkelervaring van klanten te verbeteren en hun winstmarges te vergroten. De nieuwe Sensormaticsafers van ADT bieden detaillisten een ongekende mate van beveiliging en een uitgelezen mogelijkheid om artikelen te verkopen zonder dat dit ten koste gaat van een prettige winkelervaring van de klant," aldus John Smith, vice-president van Retail Sales voor ADT Europe, Midden-Oosten en Afrika.

Bron: persbericht

Plaats op:
Datum: 16 april 2009
Bron: ADT Fire and Security Nederland
Gerelateerde artikelen  
13-01-2010 Nieuws Rechterlijk vonnis verbiedt ZhenTai antidiefstallabels te maken of verkopen …
21-10-2009 Nieuws Nieuwe Sensormatic®-oplossing van ADT Fire & Security
24-09-2008 Nieuws Award voor ADT
05-11-2009 Nieuws ADT Fire & Security ondersteunt GS1 EPCglobal-richtlijnen
31-01-2011 Nieuws ADT demonstreert uitgebreide reeks oplossingen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.