Nieuws  

ADT Fire & Security, de grootste leverancier van elektronische brand- en beveiligingsoplossingen in Europa, heeft Jan Vandenbroucke aangesteld als nieuwe directeur voor Nederland. Vandenbroucke is reeds algemeen directeur van ADT in België en wordt per direct ook verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in Nederland. Hij volgt Jan Kuipers op als directeur. De voornaamste koerswijziging is de omvorming van de afzonderlijke vestigingen van ADT Fire & Security Nederland tot gespecialiseerde kenniscentra. Daarnaast zal Vandenbroucke zich toeleggen op samenwerking op het gebied van wereldwijde accounts en een verdere uitbouw en verbetering van de dienstverlening naar de klant toe.

ADT Fire & Security zal zich nog meer gaan concentreren op haar kernactiviteiten: branddetectie en -preventie, geïntegreerde systemen en beveiliging. Met dit doel voor ogen zullen de vier vestigingen worden omgevormd tot kenniscentra. Waalre wordt het expertisecentrum op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor de commerciële, industriële en overheidssector, Woerden voor branddetectie en blussystemen, Roosendaal voor mobiele blusapparatuur en noodverlichting en Capelle aan den IJssel wordt het kenniscentrum op het gebied van elektronische beveiligingsoplossingen. "Deze herindeling betekent een verdere verbetering van onze dienstverlening en brengt ons in een nog betere positie om maatoplossingen te leveren," aldus Jan Vandenbroucke.

"Veel multinationals hebben behoefte aan partners die mondiaal opereren. ADT is dankzij haar wereldwijde dekking bij uitstek de partner om die groep internationale klanten consistentie en eenvoud te bieden. Klanten hebben via één aanspreekpunt toegang tot 500 ADT-faciliteiten over de hele wereld en tot duizenden installatie- en servicemedewerkers. De Nederlandse tak zal zich toeleggen op het leveren van superieure dienstverlening aan zowel nationale als internationale klanten," licht Vandenbroucke toe.

"Iedere organisatie moet zich aanpassen om in te kunnen spelen op de veranderende behoeften van klanten. In deze zware economische tijden kunnen we dankzij de sterke punten van ADT onze klanten blijvend bescherming bieden door onze diensten toe te snijden op hun wensen," aldus Vandenbroucke. De nieuwe directeur van ADT Fire & Security Nederland ziet duidelijke kansen: "Ervaringen uit het verleden hebben uitgewezen dat veiligheid voor veel mensen en bedrijven ook tijdens een recessie een belangrijk aandachtspunt blijft. Er is nog steeds behoefte aan veiligheid en beveiliging."

Plaats op:
Datum: 31 maart 2009
Bron: ADT Fire and Security Nederland
Gerelateerde artikelen  
02-06-2008 Nieuws ADT en Tyco Fire & Integrated Solutions gaan samen
03-01-2011 Nieuws Nieuwe algemeen directeur G4S
23-07-2008 Nieuws ADT Fire & Security beveiligt SNS Bank en SNS Regio Bank
05-03-2012 Nieuws ADT Benelux verkoopt sprinklerativiteiten aan Cegelec
20-10-2008 Nieuws nieuw: Chubb Varel Security
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.