Nieuws  

Vanaf dit jaar bouwt beveiligingsbedrijf Securitas haar expertise over bedrijfsspecifieke criminaliteitsrisico's uit tot een specialisme. De nieuwe dienst richt zich op twee zaken. Ten eerste gaat Consultancy over analyse, advies en begeleiding bij het optimaliseren van beleid, beheer en uitvoering van beveiliging. Ten tweede focust Investigations zich op recherche-onderzoek naar criminele feiten en de opsporing van daders.

De huidige markt van recherche is op het moment zeer versnipperd onder verschillende kleinere bedrijven. Securitas biedt haar klanten zo een totaalpakket van criminaliteitspreventie en -oplossingen. De beveiligingsorganisatie creëert een speciale afdeling voor dit advies aangaande diefstal van goederen, fraude van binnenuit en schending van bedrijfsgeheim of intellectueel eigendom.

Fedor Kwerreveld, verantwoordelijk voor Consultancy & Investigations: "In de advisering en de uitvoering zoeken we continu naar de beste combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen." De beveiliger zet daarbij adviseurs en rechercheurs in voor: een risicoscan, recherchediensten, een security ‘savings' scan, audits en ‘mystery visits' en security awareness. Dankzij de samenwerking met zusterorganisatie Pinkerton Consulting & Investigations zijn hierin ook de oplossingen in internationale kwesties binnen handbereik.

Plaats op:
Datum: 9 februari 2009
Bron: Securitas Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
23-01-2009 Nieuws Securitas nieuwe dienst Consultancy & Investigations
21-12-2009 Nieuws Securitas krijgt keurmerken voor Consultancy & Investigations
01-04-2010 Nieuws Securitas verbreedt focus brandveiligheid met overname Hose
19-05-2009 Nieuws Een derde Nederlandse bedrijven doet niets tegen fraude
07-07-2009 Nieuws Westerling voelt zich onveiligst, zuiderling het veiligst
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.