Nieuws  
 

De Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland (SBBF) heeft opnieuw een meerjarenovereenkomst met Fair Bewaking afgesloten.
Dat betekent dat de bedrijven op de industrieterreinen en gemeentelijke gebouwen in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en Emmeloord de komende vijf jaar door middel van preventieve surveillance, camerabewaking en snelle alarmopvolging zijn beveiligd.

Voorzitter Jan Westerhuis van de SBBF stelt dat het verlengen van de meerjarenovereenkomst een logisch vervolg is op de samenwerking die met Fair Bewaking is aangegaan op het gebied van cameratoezicht. Camera's zijn een praktisch hulpmiddel bij de beveiliging van bedrijfspanden. "Het is een nieuw product en een toevoeging op de bestaande surveillance door Fair Bewaking'' aldus Westerhuis. "Het is voor de continuïteit belangrijk dat we op deze manier verder gaan.'' Het afgelopen jaar is ook een convenant gesloten tussen de politie en Fair op het gebied van gegevensuitwisseling. Hierdoor is Fair nog meer de ogen en oren van de politie.

Plaats op:
Datum: 4 december 2008
Bron: de Stentor
Gerelateerde artikelen  
10-04-2008 Nieuws Politie geeft bewakers informatie
22-06-2017 Nieuws Fair Data: een nieuw keurmerk voor dataprivacy
15-11-2011 Nieuws Twente legt verbinding tussen politie en beveiligers
11-06-2010 Nieuws Collectieve beveiliging op afstand door G4S
16-10-2017 Nieuws Fair Data-keurmerk waakt over persoonlijke informatie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.