Nieuws  

Sensormatic iREAD van ADT Fire & Security op RFID World 2008 bekroond met ‘RFID Excellence In Business Award’ voor innovatieve technologie. Erkenning voor ADT’s vooruitstrevende RFID-oplossingen ter verbetering van de bedrijfsvoering en winstgevendheid van retailers.

ADT Fire & Security maakt bekend dat zijn innovatieve Sensormatic iREAD-platform een belangrijke prijs voor ‘RFID Excellence in Business’ heeft gewonnen tijdens de vakbeurs RFID World 2008 in Las Vegas. Deze bekroning betekent erkenning voor de inspanningen van ADT Fire & Security op het gebied van radio frequency identification (RFID) in informatieoplossingen op productniveau in de winkelomgeving.

De jaarlijkse prijsuitreiking vond op 8 september 2008 plaats in het MGM Grand Hotel. Hier werden de awards uitgereikt aan de vernieuwers binnen de RFID industrie die de voordelen van toepassing van RFID-technologie hebben aangetoond. Een onafhankelijke jury bestaande uit alle disiplines binnen de RFID-industrie koos de winnaars. Het toonaangevende educatie- en adviesbedrijf RFID Revolution trad op als sponsor en toezichthouder van het selectieproces en de uitreiking.

Het Sensormatic iREAD-platform werd verkozen in de categorie ‘Excellence in Technology’. Met Sensormatic iREAD verhogen retailers de integriteit van hun data op productniveau en krijgen zij beter inzicht in de bedrijfsvoering van hun winkels. Op basis van betere voorspelbaarheid kunnen zij proactiever werken aan verhoging van de winst.

De prijs is ook een erkenning voor de Sensormatic-apparatuur waarmee RFID-tags worden bevestigd en verwijderd. Deze vormt een integraal onderdeel van de Sensormatic-bundel met slimme oplossingen op productniveau voor de kledingbranche. Terwijl het Sensormatic hard-tag platform wereldwijd bekendstaat als technologie voor diefstalpreventie, is het nu uitgegroeid tot een systeem van tagging en ont-tagging dat met de functionaliteit van RFID én van elektronische artikel beveiliging (EAS) overweg kan. Met één enkele herbruikbare hard-tag beveiligen kledingzaken niet alleen hun artikelen maar vergroten ze ook het inzicht in hun voorraadbeheer.

Hun keuze voor iREAD motiveerden juryleden dr. Dan Dobkin (Enigmatics) en Doug Martin (RFID Applications) als volgt: “Het Sensormatic iREAD-platform is een intelligent permanent voorraadbeheersysteem met minimale hardware dat compatibel is met bestaande codelezers en labels van electronic product code (EPC) generatie 2. De modulaire en eenvoudige opzet betekent dat retailers de functionaliteit kunnen aanpassen aan vrijwel elke displayconfiguratie. Het iREAD-platform verschaft een fundament voor één enkele infrastructuur waarin EAS, RFID en andere sensortechnologieën worden geïntegreerd voor een betere voorraadbeheersing. Deze oplossing houdt de data-integriteit intact en leidt tegelijkertijd tot een drastische verlaging van de gebruikskosten voor infrastructuur.”

ADT’s Sensormatic-informatieoplossingen op productniveau zijn gericht op operationele verbeteringen op de winkelvloer. Op basis van betrouwbaardere gegevens over de artikelen in de winkel leveren zij informatie met een nauwkeurigheid die eerder in de goederenstroom betere beslissingen mogelijk maakt. Het uiterst schaalbare, eenvoudig in te zetten Sensormatic iREAD-platform verhoogt de kostenefficiëntie van RFID-systemen in winkels enorm doordat er veel minder codelezers, kabels en antennes nodig zijn dan bij traditionele RFID-systemen.

“Met het Sensormatic iREAD-platform kunnen retailers hun klanttevredenheid en hun omzet verhogen dankzij de betere beschikbaarheid van hun producten,” aldus John Smith, vice-president van Retail Sales voor ADT EMEA. "Wij zullen blijven investeren in vooruitstrevende oplossingen waarin EAS- en RFID-technologie is geïntegreerd ten behoeve van uiteenlopende behoeften van retailers."

Plaats op:
Datum: 24 september 2008
Bron: ADT Fire and Security Nederland
Gerelateerde artikelen  
05-11-2009 Nieuws ADT Fire & Security ondersteunt GS1 EPCglobal-richtlijnen
31-01-2011 Nieuws ADT demonstreert uitgebreide reeks oplossingen
07-06-2018 Nieuws JBC kiest voor RFID van Checkpoint Systems
10-05-2007 Nieuws Checkpoint Systems lanceert nieuwe Evolve-labels met dubbele functionaliteit: …
29-05-2006 Nieuws Nieuwe artikelbeveiligingsopplossing voor eenvoudige migratie naar RFID
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.