Nieuws  

Securitas Systems breidt haar portfolio van beveiligingsoplossingen uit met het security management systeem AEOS, van de fabrikant Nedap.
Dit systeem combineert state-of-the-art hardware met configureerbare software componenten en is hiermee uiterst geschikt voor complexe beveiligingsomgevingen.
AEOS sluit naadloos aan bij de beveiligingsoplossingen die Securitas Systems reeds biedt binnen onder andere de segmenten Finance, Healthcare en Retail. De samenwerking tussen Securitas Systems en Nedap zal in de eerste plaats op de Nederlandse markt gericht zijn.

Ruben Wegman, Directeur van Nedap N.V., zegt: “Het partnerschap met Securitas Systems biedt onze klanten een nog bredere keuze in security oplossingen. De integratie-expertise van Securitas Systems levert, gecombineerd met het geavanceerde AEOS security management systeem van Nedap, grote mogelijkheden om klantgerichte oplossingen te bieden op de Nederlandse markt.” Marc Deelen, Algemeen Directeur bij Securitas Systems voegt daar aan toe: “Door de kennis en ervaring van Nedap Security Management met het werken in verschillende marktsegmenten en de sterk innovatieve grondslag van het bedrijf, versterkt deze samenwerking ons doel om complete beveiligingsoplossingen te kunnen bieden aan onze klanten.”

Securitas Systems biedt wereldwijd innovatieve, technische beveiligingsoplossingen voor speciale marktsegmenten als banken en financiële instellingen, grote bedrijven met geïntegreerde beveiligingssystemen, bedrijventerreinen, de zorgsector en (winkel)ketens.
Het bedrijf is gespecialiseerd in systeemintegratie en compleet security management voor optimale beveiliging. Securitas Systems is actief in 14 Europese landen, in de USA, Hong Kong en Australië en er werken wereldwijd 5400 medewerkers.

Plaats op:
Datum: 26 november 2007
Bron: Securitas Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
05-03-2018 Nieuws Securitas neemt Alphatron Security Systems over
09-07-2008 Nieuws Nedap gaat opereren op de Chinese markt
12-05-2017 Nieuws Nedap wint New Solution Partner of the Year award van Milestone
06-07-2010 Nieuws Nedap kondigt samenwerking aan met Vsoon Beijing
03-01-2018 Nieuws Poseidon verder als Securitas Technology
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.