Laatste nieuws
 
 
  Loopbaan  
 

Cybersprint, het Haagse security bedrijf dat organisaties beschermt door realtime cyber risico’s te detecteren op alle online kanalen, breidt haar team uit met twee nieuwe collega’s: Cynthia Schouten en Ingeborg van der Geest. Cynthia is benoemd tot Chief Information Security Officer (CISO) en zal in deze rol de informatievoorziening en producten nog meer afstemmen op de klantvraag. Ingeborg is benoemd tot Global Communications & PR Director en zal een rol spelen bij de positionering en internationalisering van Cybersprint.

Voordat Cynthia bij Cybersprint aan de slag ging heeft ze bijna vijftien jaar gewerkt bij KPN Consulting als Senior Business en Information Security Consultant. Ingeborg werkte eerder als interim Communication Manager en Strategic Communications Liaison bij The Hague Security Delta.

Pieter Jansen, CEO van Cybersprint, is blij met de teamuitbreiding: “Het bouwen en versterken van Cybersprint’s nationale en internationale positie in de cybersecurity markt, is onze ambitie. Ik ben daarom heel blij met de komst van Cynthia en Ingeborg, met hun ervaring en energie zijn ze een waardevolle toevoeging aan ons team.”

Plaats op:
Datum: 5 oktober 2017
Bron: Cybersprint BV
Gerelateerde artikelen  
06-03-2018 Loopbaan Cybersprint benoemt Global sales director
08-11-2017 Video Interview met Cybersprint tijdens Infosecurity 2017
17-01-2019 Loopbaan Box benoemt nieuwe Chief Information Security Officer
06-12-2017 Loopbaan Mobotix versterkt Benelux-team met twee business development managers
08-08-2017 Loopbaan IDIS benoemt James Min tot Managing Director van IDIS Europe
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.