Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
9 okt 2018
 

Op 8 en 9 oktober 2018 organiseert OutSystems NextStep in Amsterdam, hét evenement dat volledig in het teken staat van digitale transformatie met Low-Code. OutSystems organiseert jaarlijks dit internationale evenement dat in verschillende steden wereldwijd plaatsvindt. Dit jaar wordt de tweedaagse Europese editie gehouden in Amsterdam in het historische Taets Art. Met dit event helpt OutSystems bedrijven om innovatie in de volgende versnelling te zetten. Diverse keynotes, paneldiscussies, expertsessies, demo’s en hands-on Low-Code trainingen bieden een compleet programma.
 
Paulo Rosado, CEO van OutSystems, verzorgt dit jaar de keynote presentatie. Onder zijn leiderschap is het bedrijf de afgelopen jaren gestegen naar een waardering van meer dan 1 miljard dollar. Ook Jeremy White, executive editor van Wired Magazine verzorgt een keynote. White is tech-trendspotter en vertelt op basis van zijn eigen ervaring en contacten met wereldleiders hoe hij nieuwe trends en technologieën identificeert. In zijn keynote gaat hij dieper in op trends zoals Internet of Things, kunstmatige intelligentie, slimme steden, vliegende auto’s en drones met passagiers.


Naast het plenaire programma kunnen bezoekers een keuze maken uit twee parallelle stromingen:

1: Moving from strategy to digital initiative
Deze stroming verkent het pad van ideevorming naar implementatie, met panels en presentaties over wendbaarheid, API's en een blik op de toekomst van menselijke AI-ondersteunde ontwikkeling.

2: Modern IT in practice
Voor een praktische begeleiding met Low-Code technologieën en methoden bevat deze stroming sessies over moderne toepassingsmethoden, microservices, DevOps en consumentgerichte app-ontwikkeling.

Awards
Aan het einde van de tweede dag reikt OutSystems ook haar jaarlijkse Innovation Awards uit. Deze awards worden toegekend aan bedrijven die met behulp van OutSystems de meest baanbrekende innovaties hebben gerealiseerd.

Locatie en aanmelden

Het event vindt plaats op 8 en 9 oktober in Amsterdam, Taets - Art and Events Park (Hemkade 18, 1506 PR, Zaandam). Het event richt zich op CIO’s, CTO’s, IT-managers en ontwikkelaars. Aanmelden 


Locatie Amsterdam
   
Datum: 9 oktober 2018
Gerelateerde artikelen  
08-10-2018 Agenda Low-Code evenement voor digitale transformatie en applicatieontwikkeling
11-10-2018 Agenda Axis Partner Summit Nederland
18-10-2018 Agenda Axis Partner Summit België
02-10-2018 Agenda Cyber Security Week: Together we Secure the Future
03-10-2018 Agenda Cyber Security Week: Together we Secure the Future

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,09 seconden.