Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

UMC Utrecht wilde haar bestaande camerasysteem migreren naar IP en tevens een nieuw centraal cameraplatform gaan toepassen met als doel diverse systemen met elkaar te integreren om te komen tot een efficiëntere en effectievere beveiligingsorganisatie.

Oplossing
Axis-partner VisiOn ISP installeerde bij UMC Utrecht een centraal, volledig redundant videomanagement systeem van Genetec met zowel vaste als beweegbare Axis netwerkcamera’s. Het platform integreert naadloos met het bestaande Bedrijfs Registratie en Informatie Systeem (BREINS) en biedt uitgebreide functionaliteit om specifieke gebieden, situaties en publiekstromen doelgericht en efficiënt te beveiligen. Naast real-time beelden biedt het platform uitgebreide mogelijkheden om opgeslagen beelden snel te doorzoeken.

Resultaat
Het centrale videoplatform biedt het UMC Utrecht de mogelijkheid om een omvangrijke organisatie met meerdere locaties efficiënt te beveiligen. Naast een compleet overzicht vanuit de meldkamer zijn locaties en publiekstromen binnen het ziekenhuis adequaat te beveiligen met de intelligente functionaliteit van het Genetec platform en de Axis-camera’s. Hiervoor kunnen centraal triggers ingesteld worden die observanten een signaal geven bij afwijkende situaties. Door de koppeling van de signalering met procedures kunnen beveiligers situaties beter inschatten en de reactietijd verbeteren. Extra voordeel van de nieuwe omgeving is dat de informatie die het platform genereert, in te zetten is om de beveiliging verder te optimaliseren. Tot slot is het platform schaalbaar genoeg om nieuwe ontwikkelingen naadloos te integreren.

“Met de functionaliteit van de Axis camera’s kunnen we de beveiliging van het ziekenhuis efficiënter inrichten.” Gijsbert van Wandelen, Senior Adviseur Beveiliging UMC Utrecht.

Lees hier de hele case

Plaats op:
Datum: 25 september 2018
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
04-09-2018 Achtergrondartikelen Gemeente Maastricht houdt met Axis grip op mobiliteit
13-09-2018 Achtergrondartikelen Kledingboetiek Jackie O. werkt met camerasysteem van Axis
06-04-2011 Nieuws VisiOn ISP verwerft opdracht UMC Utrecht
05-09-2006 Nieuws Axis IP cameraĺs beveiligen nieuw Deltion College Zwolle
04-06-2013 Nieuws Axis introduceert Ĺbetaalbareĺ thermische netwerkcamera
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.