Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  

De moderne en drukbezochte kledingboetiek Jackie O. in Noordwijk trekt jaarlijks veel bezoekers die op zoek zijn naar exclusieve kleding. Helaas gaan sommige bezoekers de winkel weer uit met kleding waarvoor ze niet hebben betaald. Diefstal kan voor onveilige situaties in de winkel zorgen, terwijl de eigenaar van Jackie O. zijn personeel juist een veilige werkomgeving wil bieden. Om die reden werd gezocht naar een stijlvol en krachtig camerasysteem, waarmee er zicht is op alles wat er in de winkel gebeurt.

Oplossing
Jackie O. koos voor een AXIS Companion netwerkvideobewakingssyteem, met acht camera’s met zoomfunctionaliteit. De camera’s geven een totaaloverzicht van zowel de winkel als het Jackie Café. De eigenaar kan de haarscherpe beelden 24/7 in realtime of achteraf bekijken. Ter plekke, via zijn smartphone of thuis op zijn pc.

Resultaat
Het AXIS Companion-systeem heeft zijn waarde al meerdere malen bewezen. Het aantal diefstallen is afgenomen en meerdere diefstallen zijn opgelost aan de hand van de opgenomen beelden. Daarnaast kan de eigenaar van de winkel efficiënter werken, omdat hij niet altijd aanwezig hoeft te zijn om te zien hoe het eraan toe gaat in de winkel en het café. Dankzij het cameratoezicht hebben de werknemers bij Jackie O. een veilig gevoel wanneer ze aan het werk zijn.“Dankzij dit camerasysteem kan ik nu efficiënter werken en hebben we al meerdere diefstallen opgelost. Zo heeft het systeem zichzelf eigenlijk in korte tijd al dik terugverdiend.” Jan de Boer, directeur/eigenaar Jackie O., Noordwijk.

Lees hier de hele case

Plaats op:
Datum: 13 september 2018
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
25-09-2018 Achtergrondartikelen UMC Utrecht optimaliseert beveiliging met Axis netwerkcamera┬┤s
04-09-2018 Achtergrondartikelen Gemeente Maastricht houdt met Axis grip op mobiliteit
28-02-2013 Nieuws Axis: social media als aanvulling op videobewaking
17-10-2019 Nieuws Nieuwe AXIS Companion-software voor videomanagement
02-11-2009 Nieuws Transportbedrijf beveiligt warehouses met Axis-camera's
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,31 seconden.