Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  
 

Forcepoint breidt zijn geïntegreerde Human Point System-functies uit en introduceert hiermee nieuwe human-centric securitymogelijkheden via cloud-, netwerk- en risicoadaptieve beveiligingsoplossingen. Het bedrijf versterkt zijn Human Point System met geïntegreerde functies met nauwkeurige datacontrole en inzicht in gebruikersidentiteit, -activiteit en -intenties bij cloudimplementaties, cloudapps, externe locaties en complexe gedistribueerde netwerken. Hiermee stimuleert Forcepoint bedrijven en overheidsinstanties om hun digitale transformatie te versnellen en risico’s te verlagen, en gebruikers en kritieke IP effectief te kunnen beveiligen in een digitale wereld die ze niet meer volledig onder controle hebben.

Volgens het Verizon Data Breach Investigations Report 2017 worden bij 81 procent van de datalekken gebruikersgegevens ontvreemd door hackers om toegang te krijgen tot interne systemen en data. De traditionele aanpak die legacy-vendoren blijven aanbieden, waarbij dreigingen geblokkeerd worden, is niet voldoende om deze strijd te winnen.

Forcepoint transformeert cybersecurity met een nieuwe benadering met een focus op het begrijpen van menselijk gedrag en interactie met kritieke data via netwerken met verschillende vertrouwenswaarden, om zo bijvoorbeeld het misbruik van gestolen inloggegevens tegen te gaan. Forcepoints Human Point System combineert de beste functies, waaronder Data Loss Prevention (DLP), User and Entity Behavior Analytics (UEBA), Cloud Access Security Broker (CASB), Web/Email Security en Network Security. Deze oplossingen zijn standalone te implementeren of te integreren binnen een bestaande omgeving. Bedrijven en overheidsinstanties kunnen DLP en UEBA nu samen implementeren in een risicoadaptieve beveiligingsoplossing die de context en intenties van gebruikersgedrag begrijpt en handhavingsbeleid op een dynamische manier toepast op de meest risicovolle activiteiten.

Bedrijven en overheidsinstanties kunnen op elk punt beginnen met Forcepoints nieuwe, mensgerichte functies, die later uitbreiden of implementeren als geïntegreerd slim systeem:

Inzicht in, mobiliteit en controle van gebruikers, apps en data in clouds en netwerken

  • De ingebouwde CASB-functies van Forcepoint Web Security worden uitgebreid met een nieuwe Cloud Application Control-module die blinde vlekken in security verkleint dankzij realtime integraal inzicht en controle van goedgekeurde bedrijfsapplicaties, zoals Salesforce en Office 365.
  • Om de digitale transformatiereis van klanten makkelijker te maken, zijn Forcepoint Web Security and Email Security nu beschikbaar met het eerste single-pricing-model in de branche voor alle implementatieplatformen, waaronder SaaS, hybrid en on-premises.
  • Forcepoint NGFW biedt als eerste mensgericht inzicht in gedrag op het netwerk via nieuwe gebruikersdashboards die snel inzicht opleveren in wie toegang heeft tot welke middelen. Integratie met Forcepoint Web Security Cloud maakt diepere beveiliging mogelijk via naadloze inspectie en controle van webapps en websiteverkeer door gebruikers, zonder dat intensieve verwerking van de firewall naar de cloud nodig is. Met de geïntegreerde mogelijkheden van het Human Point System is Forcepoint het eerste bedrijf dat innoveert op gebruikerscontext en waarschuwingen van het netwerk.

Risicoadaptieve beveiligingsoplossing voor overheidsinstanties

  • De risicoadaptieve beveiligingsoplossingen van Forcepoint bieden mogelijkheden voor zowel monitoring als uitvoering doordat ze Forcepoint UEBA-, DLP- en Insider Threat-producten integreren. Zo ondersteunen ze de CDM-missie met intelligente analyse en een geïndividualiseerde uitvoering van beleid.
  • Deze risicoadaptieve mogelijkheden, alsook Forcepoint Insider Threat, NGFW, Email Security- en Web Security-oplossingen zijn onderdeel van de CDM Approved Product List voor Phase Three om gevoelige netwerken en gegevens te beschermen – ongeacht vanaf waar ze worden geraadpleegd en waar ze zich ook bevinden. Hiermee voorziet Forcepoint instellingen van de end-to-end, mensgerichte securityarchitectuur die nodig is om te voldoen aan hun unieke beveiligingseisen en missiedoelen.

Plaats op:
Datum: 8 maart 2018
Bron: Forcepoint
Gerelateerde artikelen  
17-11-2017 Nieuws Forcepoint breidt Human Point System-beveiligingsportfolio drastisch uit
01-03-2017 Nieuws Forcepoint introduceert nieuwe businessunits voor klantinnovatie
11-10-2018 Nieuws Nuvias benoemd tot distributeur voor de Benelux voor Forcepoint
03-05-2017 Nieuws Forcepoint succesvol met Data Loss Prevention
17-09-2018 Nieuws Forcepoint lanceert defense-grade cyberbeveiligingsportfolio
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.